Home Aanbiedingen iPhone USB data kabels

iPhone USB data kabels voor een kleine prijs.

 

Apple USB Datalaadkabel

 

De originele data kabel van Apple. Geschikt voor iPod en iPhone. Aan de ene zeide zit een USB A male aansluiting en aan de andere zeide een Apple Dock Connector.
De lengte is ca. 1 meter

Koop deze USB data kabel voor  € 6.95

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Apple USB Datalaadkabel

 

 

Een USB data kabel om twee iPhone’s of iPod’s tegelijkertijd te synchroniseren en laden. Aan de ene zeide een USB A male aansluiting en aan de andere zeide twee Apple Dock Connectors.
De  lengte is ca. 30 centimeter en wordt geleverd in een zwarte kleur.

Koop deze USB data kabel voor € 14.95

 

 

 

 

 

 

 

Apple USB Datalaadkabel

 

Een USB data kabel met een mogelijkheid om tegelijkertijd een iPhone of iPod te laden en een ander apparaat via de 5p mini USB male aansluiting.
De lengte is ca. 30 centimer.

Koop deze USB data kabel voor € 14.95

 

 

 

 

 

 

 

 

Apple USB Datalaadkabel

 

Een USB data kabel met een mogelijkheid om tegelijkertijd een iPhone of iPod te laden en een ander apparaat via de micro USB male aansluiting.
De lengte is ca. 30 centimer.

Koop deze USB data kabel voor € 14.95

 

 

 

 

 

 

 

Professionele iPhone usb kabel

 

 

 

Deze I-Connect-kabel van hoge kwaliteit maakt de perfecte verbinding mogelijk tussen een iPod/iPhone/iPad en een ander geluidsapparaat met een USB-A poort. Dankzij het gebruik van hoogwaardige onderdelen biedt deze kabel te allen tijde het perfecte contact tussen de aangesloten apparaten. De massief metalen Apple-stekker van hoge kwaliteit en de 24-kt. vergulde USB-stekker bieden maximale betrouwbaarheid in de overdracht en de signaalstabiliteit.
Lengte: 20 centimeter.

 

Koop deze USB data kabel voor  € 26.99

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij bieden o.a. deze merken:
Oehlbach, Delock, Apple, Moshi, Monster cable, Profigold en Prowire.

Al onze producten die op voorraad zijn en besteld vóór 20.00 uur worden diezelfde dag nog verzonden met PostNL. Afhankelijk van het product wordt deze als briefpost of als pakketpost verzonden. Bij verzending via pakketpost moet u tekenen voor ontvangst.