Home Aanbiedingen

Hier vind je alle huidige aanbiedingen van iPhone, iPod en iPad producten die wij hebben. Deze  bieden een aanvulling op je iDevice, waar je niet zonder kan.
Iedere maand zullen wij andere producten in de spotlight zetten, dus houd deze pagina in de gaten!

 

 

iPhone / iPod / iPad – Verlengkabel Wit
VERLENGKABEL WIT, aanbieding
De iPhone, iPod of iPad Verlengkabel dient als een verlengstuk van uw bestaande iPhone, iPod of iPad-kabel voor aansluiting op een PC. De kabel zorgt voor bijvoorbeeld het opladen, de overdracht van audio-en videosignalen, en synchroniseren met iTunes.
Lengte van deze kabel is 1 meter.

 

Koop deze kabel voor slechts € 11.95

 

 

 

 

 

 

 

 

 

iDevice audio kabel, aanbieding

 

Apple audio kabel

Deze audio kabel maakt het mogelijk om uw iPhone 3G, 3GS, 4, 4S, iPod of iPad aan te sluiten op een speaker of audio-in via de Apple male aansluiting.
Lengte van deze kabel is 1 meter.

 

Koop deze kabel voor slechts  € 5.95

 

 

 

 

 

 

 

Professionele iPhone usb kabel

 

 

 

Deze I-Connect-kabel van hoge kwaliteit maakt de perfecte verbinding mogelijk tussen een iPod/iPhone/iPad en een ander geluidsapparaat met een USB-A poort. Dankzij het gebruik van hoogwaardige onderdelen biedt deze kabel te allen tijde het perfecte contact tussen de aangesloten apparaten. De massief metalen Apple-stekker van hoge kwaliteit en de 24-kt. vergulde USB-stekker bieden maximale betrouwbaarheid in de overdracht en de signaalstabiliteit.
Lengte: 20 centimeter.

 

Koop deze kabel voor slechts € 26.99 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij bieden o.a. deze merken:
Oehlbach, Delock, Apple, Moshi, Monster cable, Profigold en Prowire.

Al onze producten die op voorraad zijn en besteld vóór 20.00 uur worden diezelfde dag nog verzonden met PostNL. Afhankelijk van het product wordt deze als briefpost of als pakketpost verzonden. Bij verzending via pakketpost moet u tekenen voor ontvangst.